Ismerj meg

minket.

Balance® szakértői csapatunk magánszemélyek, cégek és közösségek számára kínál energiamenedzsmentet.

Well-being csapatként segítünk a helyes energiagazdálkodás stratégiáinak kidolgozásában, megvalósításában és természetes pozitív szokásokká alakításában.

Ügyfeleink a segítségünkkel értékes jövőt építenek, melyben egyaránt jut energia a kötelezettségeik teljesítésére és az örömeik megélésére. A kölcsönösen támogató egyensúly eléréséhez a személyes erőforrásaikat tesszük a fókuszba .

A minőséget szokásunkká tettük. Ez nem valami, amire csak törekszünk – ennek az elvnek megfelelően élünk minden nap.

Ismerd meg a

rendszerünket.

Balance elsősorban életérzés. Önmagadhoz és a környezetedhez való magabiztos, szeretetteli kapcsolódás élménye.

Másrészt fejlesztő módszer a rugalmas egyensúly-képesség, a bátor és leleményes megküzdés - együtt: a reziliencia edzésére.

Döntéstámogató eszköz, amivel felmérheted az energiagazdálkodásodat, célokat tűzhetsz ki és mély önismeretet szerezhetsz.

Végül egy új sikerformula a 21. század kihívásaihoz, amivel fenntarthatóan és a harmonikusan valósíthatod meg a jövőképedet.

"Az élet egyik legnagyobb titka az, hogy a személyes energiákat

hogyan tudjuk átalakítani sikerré és boldogsággá."

- Albert Einstein -

Missziónk

Használd fel a feszültséget, hogy ne romboljon téged. A feszültség árthat, ha nem irányítod. Ugyanakkor képessé tehet különleges teljesítményre, motiválhat a változásra vagy a fejlődésre. Kreatív energiát szabadíthat fel benned, amely segít új megoldásokat találni problémákra, konfliktusokra. Ösztönözhet, hogy proaktívan cselekedj és változtass a helyzeten, vagy hogy élj a szabad és méltó önkifejezéssel.

A stressz energia, ami fizikailag megmozgat. Segít kapcsolódni aktív közösségekhez. Miért ne választanád a stressz jó oldalát?

Azon dolgozunk, hogy a stresszel való megküzdést tudatosan választó felnőttek, valamint közösségek és szervezetek számára kapcsolatokat nyissunk a kiegyensúlyozottság, a jóllét és teljesítmény új, energiatudatos megoldásai felé. Csatlakozz hozzánk te is!

Víziónk

A Földön találhatók ún. kék zónák, ahol az emberi jóllét kiemelkedő szintjét élik az emberek. A 21. század hajszolt világában jelentősen eltávolodtunk az egészség és harmónia szimbolikus színétől. Nem jó az irány és ezt valahol tudjuk is.

A modern világ életstílusa egyáltalán nem olyan egészséges, mint amilyennek látszik. Kutatók régóta mérik a nyugati kiégés-kultúra káros hatásait. A "nyüzsgő kultúra", 24/7 illetve always-on kultúra néven is ismert jelenség mindemellett jelentős túlfogyasztással jár, felelőtlenül túlhasználja a rendelkezésünkre álló erőforrásokat és hozzájárul a klímaváltozáshoz. A gyermekeink a hitelezőink. De szeretnék ők ezt?

Víziónk, hogy a mai kor kihívásai mellett is, sőt éppen azokra tekintettel növekedhetnek, majd dominálhatnak a kék zónák, ahol az ökológiai lábnyom helyett az ökológiai kéznyom; az értékteremtés válik a fő iránnyá. Tarts velünk ezen az úton te is!

Csapatunk

Erőnk az egyéniségünkben rejlik. Együtt a tisztelet és bizalom mentén működünk. Csapatunk napi szokása, hogy a Balance® megújulás területein hiteles eredményeket mutatunk fel. Ugyanehhez az élményhez segítjük ügyfeleinket.

Mikó Eszter

Balance® coach, pszichológus

Nyikita Lilla

Balance® coach