"A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot."

- Nelson Mandela -

Workshopjaink

Kiemelt szolgáltatásaink
Reziliencia workshop

Fedezze fel egyedülálló fejlesztő alkalmunkat, ahol  közérthető, kézenfekvő és gyakorlatias ismereteket szerezhet a személyes reziliencia aktuális összefüggéseiről úgy, ahogy más eddig még soha.

Résztvevőink az azonnali stresszkezelés, a kihívások tartós kezelésének esszenciáját tapasztalják meg, mert saját, valós elakadásaikon dolgoznak.

A workshop végére átfogó tudással, témába vágó mély önismerettel és válaszokkal, minőségi cselekvési tervvel és remek élménnyel lesznek gazdagabbak. 

Időgazdálkodás workshop

Az alkalom szerves egységet alkot az energiagazdálkodással. Nem az időt menedzseljük, hanem feladatainkat és szokásainkat, szervezetünket és környezetünket - a ráfordított energiával.

Résztvevőink rálátnak különböző szerepeikre, ezek egyensúlyára –vagy felborult egyensúlyára -, a napi ritmusukra, szokásaikra, amik befolyásolják az idő-, és energiagazdálkodásukat. Felismerik a hatékonyságukat hátráltató szokásokat, tényezőket és rendelkeznek konkrét technikákkal, eszközökkel a megváltoztatásukhoz.

Visszajelzés nap

Egymásnak feszülő csapattagok, rossz légkör? Egy aktív, üdítő hangulatú, közösségépítő eseményt kínálunk, amely során a résztvevők valós és aktuális konfliktusok felhasználásával mélyíthetik el ismereteiket - mégis könnyed és együttműködő stílusban. A bizalomépítés és a gamification ad kiváló alapot és az eredményekben bővelkedő csoportélmény fűszerezi. 

A nap során fókuszban az őszinte szavak és az aktív figyelem, az erőszakmentes kommunikáció és a visszajelzéssel történő konfliktuskezelés. Izgalmas és tanulságos alkalom az összehangolódásra, megoldások megtalálására a csapatnak és a vezetőnek.

Action learning nap

Képzelje el az alábbi napindítást: "Üdvözöljük az Action Learning Napon! Melynek különlegessége, hogy az akció alapú tanulás és a csapatuk fejlesztése áll a középpontban.

Az általunk biztosított élmény azonnali cselekvésre ösztönzi majd Önöket, miközben lehetőséget teremtünk a szembenézésre és a folyamatos fejlődésre.

Egyedi átalakító módszerünkkel támogatjuk csapatukat olyan komplex problémák kezelésében, amire nincs egyértelmű értelmezés vagy válasz, illetve akár szakértők véleménye eltér a megoldásról. Sikeres, érdekfeszítő napot kívánunk Önöknek!"

Problem

"Aki úgy gondolja, hogy a tanulás drága, próbálja ki, milyen a tudatlanság."
- Benjamin Franklin -

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!