Energiakörök

"A hasonló vágyakkal rendelkező emberek vonzzák egymást. Néha azért," hogy közösen éljék át ezeket az élményeket, néha azonban csak azért, hogy egymásra találjanak.

- Ruediger Schache -

A kiteljesedés közös élménye

Az energiakör különleges támogató csoport, aminek tagjai megalapozzák a fejlődésüket és egymást kölcsönösen inspirálva érnek el személyes célokat.

Az energiakörökben négy alapelv megvalósítására törekszünk: Élj tovább. Élj jól. Élj átgondoltan. Élj értékes életet. Az alapelveket résztvevőként megtöltjük motiváló személyes célokkal és tartalommal, ami pontosan illeszkedik az aktuális életszakaszunkhoz.

Az erős célok megtalálását a Balance felmérés és a kapcsolódó minőségi eszközök segítik - így könnyedén megalkothatod a fejlődésed akciótervét, amire méltán lehetsz büszke.

Az energiakörben először megismerjük az energia-gazdálkodásunkat. Megértjük, miért érdemes gondozni az erőforrásainkat. Hogyan szerzünk, termelünk energiát és hogyan teremtünk értéket az energiánk segítségével. 

Tudatos szokásokat gyakorlunk, amivel hatékonyabbá válunk. Gyűjtjük, gondozzuk, növeljük a változtató képességünket, összefoglaló nevén: az energiát.

A résztvevők személyes fejlődésének ereje összeadódik és egymásra is inspirálóan hat. Kimunkált keretek között megtanuljuk sikerhez segíteni egymást.

Az energiakörben biztonságos, pozitív erőteret tartunk fenn, amiben mindenkiből előjön a legjobb énje, a hozzá illő, vágyott eredmények és a Balance® életérzés.

"Ha gyorsan szeretnél haladni, menj egyedül. Ha messzire szeretnél jutni, menjetek együtt."

Indulj útnak támogató csoporttal.

A következő csoport

2024. Május 23. csütörtökön 9:00 órakor indul.

A részletekért görgess lejjebb!

Ametiszt energiakör

A résztvevők a Balance® Energiamenedzsment felmérés és ahhoz kapcsolódó négyrészes elemzés alapján fejlődhetnek.

A képzés online: a közös alkalmakat privát Facebook csoportban szervezzük feltöltő, inspiráló közösségben.

Maximális létszám: 12 fős csoport.

Időtartam: 16 alkalom x 2 óra, heti egy alkalommal.

A Balance® energiakör díja

A részvételi díj tartalmazza a Balance® all in csomagot és a 16 alkalmat.

A csomag teljes ára 279.000 Ft.

Early bird kedvezménnyel 2024. május 5-ig kedvezményes áron mindössze 149.900 Ft-ért csatlakozhatsz.

Indokolt esetben három egyenlő részletben történő részletfizetésre van lehetőség.

Ez azt jelenti, hogy óránként 4500 Ft-os részvételi díjért

Prémium szolgáltatást kaphatsz.

Élj a lehetőséggel.

A csatlakozás feltétele egy 30 perces online felvételi beszélgetés, aminek díja 5000 Ft. Sikeres felvétel esetén a díjat jóváírjuk.

Csatlakozási szándékodat egyszerűen jelezd az Ametiszt Energiakör privát Facebook csoporthoz való csatlakozási kérelemmel és felvesszük veled a kapcsolatot.

A csatlakozáshoz kattints a gombra!

Találj rá a közösségre, ahol Önmagad lehetsz

"Nem a tehetség nyer meccseket, hanem a csapatmunka és a kemény munka."

- Puskás Ferenc -

Csatlakoznál egy energiakörhöz,

de szeretnéd előtte jobban megismerni a működését?

Engedd meg, hogy bemutassam mindössze öt rövid gondolatban új közösségi formációnkat, amely forradalmasítja a közösségélményt és begyújthatja a fejlődésed rakétáit.

1. Inspiráló közösség: tudatosan figyelünk az inspiráció fenntartására. Az energiakörben megtalálhatod azt a lendületet és lángot, amire szükséged van az előrelépéshez és a korlátaid meghaladásához. Csak képzeld el, milyen lenne részese lenni egy olyan társaságnak, ahol mindenki a saját példájával támogatja és bátorítja társait az egyéni célok elérésében!

2. Tapasztalatok és tudás megosztása: Elképzelheted, hogy milyen értékes lehetőség lenne számodra, ha megoszthatnád a saját tapasztalataidat és tudásodat másokkal, miközben te is tanulsz az ő sikereikből és hibáikból? Az energiakörben ez a lehetőség mindig adott.

3. Felelősségvállalás: Gondosan összeállított, finommegmunkált keretek között haladunk. Az elkötelezettséged és kitartásod fenntartása ebben a mederben sokkal könnyebb, mert egy olyan csoport részesévé válhatsz, ahol mindenki ugyanazokért a közös eredményekért küzd, és támogat az általad kitűzött célok elérésében.

4. Önbizalom és személyes növekedés: Nem lenne fantasztikus, ha olyan közegben lehetnél, ahol folyamatosan támogatva érzed magad, és lehetőséged van felfedezni és fejleszteni az egyéniségedet, növelve ezzel az önbizalmadat és önbecsülésedet? Ezt adja az energiakör. Speciális módszertan, 100% személyre szabott profi eszközök, élményszerű tanulás.

5. Hosszú távú motiváció és kitartás: Tudom, hogy néha nehéz lehet fenntartani a motivációt és a kitartást az önfejlesztés útján. De egy olyan csoportban, mint az energiakör, az együttműködés és a közösség ereje segít áthidalni a nehézségeket és folytatni az előrehaladást az álmaid felé.

Ha készen állsz arra, hogy inspiráló közösségünk tagjává válj, és szeretnéd élvezni az együttműködés és támogatás előnyeit az önfejlesztésed útján, akkor csatlakozz hozzánk még ma! Ne hagyd, hogy az élet elszaladjon melletted. Ragadd meg ezt az értékes lehetőséget az előrelépésre és személyes fejlődésre!