Balance® döntéstámogatás

Tárd fel a személyes erőforrásaidat és kezdj tudatosan el törődni velük - hogy aztán sikerekhez segítsenek téged és azokat, akik számodra fontosak.

Szeretnél magabiztosan haladni, mert biztosan tudod, hogy jó célokat tűztél ki és zsebedben van minden a sikerhez? Inspiráltan, stabil fejlesztési terv mentén csiszolnád a fejlesztésre váró területeidet? Megismerkednél közben a legjobb Önmagaddal és akár együtt fejlődnél a hozzád hasonló társakkal?

A Balance® Start felmérés egyben döntéstámogatás: nemcsak vonzó, hanem tűpontos és reális célokat tűzhetsz ki. A hozzá tartozó négyrészes elemzéssel megvizsgálhatod céljaid életképességét. Feltárja a fejlődési irányod erősségeit, gyengeségeit, lehetőségeit és veszélyeit; képes leszel lépésről-lépésre megvalósítani.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Mi más lehet a sikered kulcsa, mint a személyes erőforrásaid felismerése és kiaknázása? Vágj bele, válassz kínálatunkból.

"Félelmetes lehet szembenézni önmagaddal,

de az elengedhetetlen része a fejlődésednek."

Kétfázisú felmérés

Amit kínálunk, valami egészen új!

Megoldásaink

Felmérés és elemzések

Ez a felmérés tükör és térkép, amiben megismerheted saját energiaszintjeidet és az esetleges kiégés előjeleit. A visszajelzés elsődleges funkciója a döntéstámogatás az energiagazdálkodás területén. A riportot konzultációs alkalmon dolgozzuk fel, ahol segítünk célokról dönteni és tervezni.

Ez az elemzés feltárja az energiagazdálkodásodban jelen lévő aktív vagy lappangó gyengítő, elbizonytalanító, önszabotáló és bénító hatásokat. A belső ellentmondások feloldásával és a rejtett összefüggések megértésével magas minőségű önismeretre nyílik lehetőséged.

Soha nem volt még ilyen kreatív és élményszerű egy személyes probléma kezelésének megtervezése. A kimutatás feltárja az általad kiválasztott TOP fejlesztendő területekhez rendelhető építő viselkedésmintáidat. Elég választanod közülük és megteheted az első lépéseket.

Balance® Start riport
Gyengeségek: ellentmondások
Erősségek: a TOP célokhoz

Az eredményeiddel együtt felébredő visszahúzó erők hatékonyan megakadályozhatják a sikereid tartós fenntartását és a szintlépést. Az elemzés azonosítja a rejtett visszahúzó erőket; megmutatja a fejlődés valódi árát. Így segít döntéseket hozni és aktiválja a megküzdőképességed. Indulj felkészülten!

A kimutatás alapul veszi a pozitív adottságaidat, építő viselkedésmintáidat és a jó gyakorlataidat. Az erőforrásaidhoz társítja  a fejlesztendő területeidet. Lásd meg a küzdelmet: mindig a tetteid döntik el, az erősség vagy a hiányosság nyert-e. Ebben a folyamatban energiát nyerhetsz, edzheted az erődet és értéket teremthetsz.

A csomag kedvezményes áron tartalmazza a Balance Start felmérést, valamint a négy személyre szabott, fejlett elemzést: az erősségek, gyengeségek, veszélyek és lehetőségek kimutatását. A csomaggal gyorsítósávra helyezheted a felismerésed útját és maximalizálhatod a fejlődésed folyamatát.

Veszélyek: visszahúzó erők

Lehetőségek: értékeim aktiválása
Balance® All in csomag

Üzenj nekünk

Lépj velünk kapcsolatba és lépj egy egészen új, kiegyensúlyozott életútra!