Mikó Eszter
E-mail

eszter@balanceems.com

Telefon

+36 30 323 3807

Hivatásomnak élve, okleveles pszichológusként és coachként nyújtok támogatást az életvezetésünk különböző területein. Több piacvezető nemzetközi nagyvállalattal dolgoztam és dolgozom együtt a humán erőforrás területén is, ezáltal a kapcsolatépítés, motiváció, az önbizalom, a munkahelyi dilemmák, elakadások, a vezetésfejlesztés, a szakmai készségek és kompetenciák fejlesztésével, munka-magánélet egyensúly és időmenedzsment témaköreivel kiemelten foglalkozom.

A Balance Energiamenedzsment számomra egyfajta női erőt jelent, amely szelíd, ugyanakkor határozott, és biztonságot ad mind nekem, mind a környezetemnek. Minden helyzetben tükröm és térképem egyben. Tükröm, mert megmutatja a választásaim hatását, ugyanakkor útirányokat is mutat egy új egyensúlyhoz, megmutatja azt, hogy mely energiagazdálkodási területeimen hogyan érdemes változtatnom.

Úgy érzed, szükséged lenne iránymutatásra egy élethelyzeted megoldásában, egy elakadás feloldásában? Egy kívánt területen fejlődnél? Szeretnél minden helyzetben önazonosan és eredményesen megnyilvánulni, kapcsolatokat építeni? Netán újabb teljesítményfokozatba lendülni?

Érdeklődj bátran, egyeztessünk! Várlak szeretettel! 🙂

„Nem a térkép visz a célodig, ahhoz hajó kell, térkép nélkül viszont hiába van hajód. Ha ezt az igazságot felismered, megleled az utad és az egyensúlyod.” Limpár Imre

Ügyfeleim szerint

Felkészült, lényegre törő és segítőkész. Nyitott személyiség.

Kidolgozott módszertan szerint járt el, kellő energiát fordított rám.

Segített rávilágítani különböző viselkedésformák hatékony kezelésére.

Érdekes volt különböző nézőpontokból önvizsgálatot tartani, majd szakértői segítséggel építő jellegű célok kitűzését összeállítani.

Azonnal tudott reagálni az általam felvetett kérdésekre, ami számomra hitelessé tette őt is és a tudását is.

Nagyon gyorsan felismeri, hogy milyen területeken, és hogyan lehetünk sikeresebbek, jobb vezetők.

Konfrontált, de megtartott, ha úgy érezte, túl intenzív a folyamat.

Éppen annyira éreztem komfortzónán kívül magam, ami még kezelhető volt, viszont eléggé kellemetlen, hogy ráismerjek saját működésem árnyoldalaira.

Inspirációt adott, illetve megerősített a megfelelően megtervezett folyamatokkal és megfelelő eszközökkel.

Lelkiismeretes, rengeteg eszközzel, ötlettel állt elő, visszatükrözte az ellentmondásokat.

Egy jó edzőhöz tudnám hasonlítani, aki felkészíti a sportolót a kitűzött cél elérésére.