Braun Lajos
E-mail

lajos@balanceems.com

Telefon

+36 70 339 8831

Kedves Érdeklődő!

Eddigi életem legfontosabb tanúsága az önképzés jelentősége. Több mint két évtizede vágtam bele sikeres üzletemberek biztatására ebbe az utazásba és a mai napig tartogat számomra újdonságokat.

A hétköznapokban egy könyvkiadó digitális nyomdai részlegének a működéséért felelek, miközben lassan nyolc éve vezetem a saját blogomat, ahol igyekszem megosztani az addigi tapasztalataimat, meglátásaimat vagy éppen aktuális történéseket különleges nézőpontból megvizsgálni.

Utam egyik fontos állomása volt, amikor megismerkedtem a coachinggal. Hatalmas felismerésként hatott, hogy egyszerű, jól eltalált kérdésekkel és a megszokottságból kibillentő gyakorlatokkal, milyen sok minden előhozható magunkból. Egy következő lépésként lehetőségem adódott részt venni a Balance Energiamenedzsment módszer kipróbálásában. A digitális platformmal megtámogatott szisztéma megkönnyíti mind a coach, mind az ügyfél dolgát.

Idő és energia megtakarítással segít elindítani a folyamatot és biztosítani a fejlődést. Szerencsés helyzetben voltam, egy támogató csapattal dolgozhattam együtt. Vállalásokat tehettem a csapat tagjai felé, amelyeket direkten sosem kértek számon, mégis erővel ruháztak fel.

A cselekvés erejével, a változás pozitív erejével, a hit erejével. Elég volt néhány apró módosítást eszközölnöm a mindennapjaimban – rendszeres mozgás, több alvás, határidők pontos kitűzése – és máris javult a közérzetem. A kis dolgok apránként nagy dolgokat eredményeznek.

Az alapos gondolkodás megfontolt megoldásokhoz vezet. De csak, ha tettek is párosul. A cselekvés lett az egyik legfontosabb új iránytűm. Nem csupán kitalálni, hanem megvalósítani azokat az ötleteket, amelyek értéket teremtenek a magam és egyben mások számára.

A javaslatom neked, aki most indulsz a Balance útján, hogy légy türelmes, szavazz bizalmat, figyelj magadra, engedj a felismeréseknek és aztán haladéktalanul cselekedj. Így válhatsz egy jobb és teljesebb önmagaddá.

Jó utat kívánok az utazásodhoz!

Braun Lajos