Pandora szelencéje benned is ott van. Nyisd fel!

Keserű szájízzel fogadsz el dolgokat? Egyre szürkébb a világod? Ne törődj bele! Érj el áttörést! A titok: használd, amid van. Fedezd fel az utat a jóllétedhez és szabadítsd fel valódi képességeidet. Ismerd meg, hogyan segíthet a magabiztos energiagazdálkodás a fizikai, érzelmi, társas, mentális és lelki problémáid meghaladásában. Tapasztald meg te is a kiegyensúlyozott és boldog mindennapokat. Hiszünk benne, hogy valódi bőséget és harmóniát csak boldog emberek építhetnek. Mi így vállalunk felelősséget és így képviseljük a fenntarthatóságot. Elkötelezettek vagyunk az egészséges környezetünk és a gyermekeink jövője iránt.

2 perc olvasás

Az erőforrásainkat nemcsak azért kaptuk, hogy használjuk azokat. Képzeljük el őket, mint a ránk bízott házi kedvenceket. Rendszeres törődést igényelnek tőlünk. Csak akkor tudunk előrelépni és változni, ha megőrizzük és gondoskodunk róluk.

Egy kedves történetben a lány csodálkozva hálálkodik a szerelmének:

"- Te vagy az egyetlen, aki soha nem akar megváltoztatni engem"

"- Nekem nem az a dolgom, hogy megváltoztassalak, hanem hogy szeresselek" - válaszolta a fiú. - "Majd a szerelem megváltoztat." 

Bármennyire gyengének vagy tökéletlennek tűnnek is most, pontosan úgy kell átölelned az erőforrásaidat, mintha a szerelmedet ölelnéd. Ez a hozzáállás megnyitja a bennük rejlő potenciált és... tudnak neked meglepetést okozni.

Az erőforrásaink lehetnek anyagiak, mint például a pénz, egészséges környezet és életteli test, de lehetnek szellemiek is, mint például a tudás, az idő vagy az energia.

Ha nem vigyázunk ezekre az erőforrásokra, könnyen kimerülhetnek vagy elpazarolhatjuk őket. Az erőforrásaink hatással vannak az életünkre és a lehetőségeinkre. Ezért fontos, hogy törődjünk velük, és megtanuljuk megfelelően használni és kezelni őket.

A változás csak akkor következhet be, ha nem engedjük elszökni az energiánkat. Ha gondoskodunk az erőforrásainkról, tápláljuk és megtartjuk azokat. Majd irányt és feladatot adunk nekik és kitartunk, amíg előbb sikert, majd könnyed sikert érünk el a segítségükkel.

A szükséges feletti többletet ezután befektethetjük egy következő területre, ahol a megújulás élménye vár. Mert a dolgaid mehetnek jobban, csak energia kell hozzá.

"Az egyetlen igazi tanulás: a lényünkben szunnyadó tudásnak tevékennyé ébresztése."

Weöres Sándor

Kezdd el velünk a megújulást még ma. Kezdd el gondozni az erőforrásaidat feltétlen törődéssel. Csatlakozz közösségünkhöz, éld át a pozitív életérzés átalakító erejét.